Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
IN STOCK ITEMS ORDERED BEFORE 2:00PM MONDAY-FRIDAY (CENTRAL TIME) TO SHIP TODAY

Eddie The Edible Ink Printer: Print direct op koekjes, macarons en meer.

Foodprinters:
Print direct op koekjes,
macarons en meer.

Geen frosting sheets nodig!

Eddie,® de eetbare inktprinter

's Werelds enige

GMP- en NSF®-gecertificeerde foodprinter.Ontvang echte, onbewerkte feedback van echte Eddie-eigenaren door lid te worden of via de Eddie, de eetbare inktprinter Facebook-gebruikersgroep.


Nu lid worden

Print

vakantiekoekjes

holdiay cookies

Stampare

Print foto's, logo's & tekst en
eetbare afbeeldingen
direttamente rechtstreeks

op koekjes, macarons, witte
chocoladetoppers en andere
lekkernijen.

Video bekijken

Hoe werkt Eddie?

Eddie print full colour foto's en tekst rechtstreeks op het oppervlak van koekjes, lolly's of andere geschikte etenswaren. De foodprinter kan tot 12 koekjes vasthouden op een ronddraaiende schijf. Elke koekje wordt vervolgens automatisch één voor één de printer in geschoven. De printer maakt dan direct een afdruk op het oppervlak van het product, roteert de schijf, en het volgende koekje zit al weer in de printer.

Voedselindustrie certificaten

De printkop en alle inkten zijn gecertificeerd als GMP-componenten. Eddie is ook de eerste en enige printer voor eetbare inkt die ooit is goedgekeurd door NSF®, een in de VS gevestigd bedrijf dat honderdduizenden artikelen certificeert die worden gebruikt bij de voedselbereiding, waaronder tafels, kookgerei, machines en andere apparaten voor gebruik in de voedselservice. Lees de white paper.

Primera Technology, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van gespecialiseerde digitale printapparatuur, gebruikt nu hun expertise om een geautomatiseerde desktop-direct-to-cookie-printer te ontwerpen en te produceren voor koekjes, snoep, chocolaatjes, macarons en meer. Gebruikers ervan zijn onder meer bakkerijen, snoepmakers, cateraars, foodservice, evenementenplanners en zelfs pretparken.

Maak nieuwe winsten

Personalisatie is een rage in de hedendaagse consumenten- en B2B-markt. De mogelijkheid om een echt op maat gemaakt koekje aan te bieden met een persoonlijke boodschap, foto of bedrijfslogo erop is zeer gewenst. Bovendien worden koekjes snel geproduceerd om de winstmarges te maximaliseren. Geen spuitzak, frosting sheets of eetbaar printerpapier nodig. Eddie print direct op het oppervlak van het voedselproduct. Bedrukte koekjes of andere etenswaren worden direct na het printen droog en klaar voor verkoop geproduceerd.

Koekjes voor Eddie kosten doorgaans $ 0,35 tot $ 1,50 USD per stuk. Voeg $ 0,06 toe voor de inkt bij 50% dekking en reken $ 3,00 - $ 5,00 USD per koekje. Met deze winstmarges heb je de machine al snel terugverdiend.

Case Study

Baking Betty's in de Mall of America

Bekijk hoe Baking Betty's in de Mall of America hun Eddie®-foodprinter gebruikt om logo-koekjes af te drukken voor zakelijke klanten en evenementen. Ontdek hoe Eddie Emily, eigenaar van Baking Betty's, tijd en geld bespaart in vergelijking met andere foodprinters op de markt die frosting sheets en meerdere tijdrovende stappen vereisen. Andere eetbare printers hebben ook geen NSF-certificering - Eddie is de eerste!

Print verschillende gevormde koekjes met Eddie's handmatige invoer

Print uniek gevormde koekjes met Eddie's handmatige invoer

Eddie wordt standaard geleverd met een carrousel voor het printen van ronde koekjes en andere vormen; met handmatige invoer kunnen bakkers echter uniek gevormde koekjes zoals zeshoeken en plaquettes één voor één afdrukken.

Bekijk hoe Eddie op verschillende voedselproducten print

Print koekjes, macarons, marshmallows en meer in verschillende vormen en maten

Eddie is niet alleen voor ronde vormen. Eddie print op vierkanten, rechthoeken, sterren en zelfs vormen zoals een kerstboom en meer. Je kunt ook op andere producten afdrukken, zoals marshmallows, lolly's, biscuits en crackers, chips en meer. Bekijk de video over het printen van unieke vormen van DTM-Print, onze hoofddistributeur in Europa.

Print op marshmallows om zeer winstgevende S'more Kits en Candy Pops op maat te maken

Maak snel winst met de verkoop van s'more kits en candy pops met marshmallows gedrukt door Eddie. Deze kleurrijke traktaties zijn zeer winstgevend, gemakkelijk te produceren en kunnen worden aangepast per seizoen, feestdag of evenement. Ze zijn geweldig voor een verjaardagsfeestje of voor de lol rond het kampvuur.

S'more Kits And Candy Pops Printed on by Edible Image Printer